Call
+60392016443
Contact
ask@luslimlabeb.com
Store info

Mon-Fri, 11am-6pm

Directions

V03-10-09, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

V03-10-09, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

Mon-Fri, 11am-6pm

"Family mula nampak perubahan dan tegur"-Syaf
·

"Family mula nampak perubahan dan tegur"-Syaf

·

Kali ini kita mendapatkan perkongsian dari seorang LUSLIMLABEB Ultimate Babes yang dah berjaya tampil luarbiasa dari sebelum ini. Syaf pada asalnya adalah seorang yang overweight dan bagi dirinya sendiri Syaf merasakan Syaf adalah seorang yang biasa, tak ada sesiapa yang kenal sangat dengan Syaf atau berminat untuk kenal dengan Syaf.

Bagi seseorang yang menuntut di Kolej, bila jadi overweight orang seperti tidak mahu untuk ambil kisah tentang kita. Itu lah apa yang pernah diceritakan oleh Syaf kepada Madam Ell. Buktinya Syaf boleh nampak apabila namanya mula disebut dan ramai mula mengambil kisah tentang Syaf bila Syaf berjaya capai berat ideal dan nampak lebih yakin di kolej Syaf. Orang mula bertanya "Macam mana dia boleh kurus" "Apa yang dia buat?".

Ini bukanlah sesuatu yang perlu dibanggakan pada orang ramai, tapi Syaf patut bangga pada dirinya sendiri oleh sebab dia telah berjaya buktikan pada dirinya dan orang sekeliling yang di mampu untuk berubah dan mampu untuk capai berat idealnya.

Terpaksa tipu

Syaf terpaksa menipu ibunya sendiri disebabkan Syaf takut untuk menunjukkan pada ahli keluarganya yang dia sedang mencuba produk untuk menurunkan berat badan. Ini disebabkan Syaf dah banyak kali ditegur oleh ibunya tentang percubaan Syaf untuk berdiet dan mencuba produk kurus tetapi tak pernah sekali pun menjadi.

Tapi Syaf tekad untuk membuktikan pada ibunya yang herba asli ni memang lain dari yang lain. Syaf telah mencuba LUSLIMLABEB secara senyap-senyap tanpa pengetahuan ibunya.

Ibu mula tegur perubahan

Akhirnya selepas beberapa hari konsisten dengan herba asli LUSLIMLABEB, Syaf telah ditegur oleh ibunya sendiri yang nampak perubahan badan Syaf. Ibunya mula menegur 'Eh, kenapa dah nampak kurus sikit?'. Pada masa tu Syaf masih belum mengaku pada ibunya yang dia ada menggunakan produk,

Tetapi setelah Syaf berjaya turun berat badan sehingga mencapai 70kg dan ke bawah, pada masa itu Ibunya sudah mula bertanya "Syaf minum apa selama ni, Ibu sebenarnya nampak Syaf minum something"

Pada saat itu, Syaf terus mengaku pada Ibunya yang dia sedang dalam proses menurunkan berat badan dengan herba asli LUSLIMLABEB. Walaubagaimanapu Ibu Syaf tetap gembira dengan perubahan Syaf.

Pencapaian Syaf

Syaf menceritakan dengan penuh gembira pada Madam Ell tentang pencapaian yang Syaf mula dapat bila dah capai berat ideal. Kata Syaf, sebelum ni dia sendiri tak pernah atau jarang make up dan berpenampilan mengikut fesyen terkini. 

Sebab Syaf masih kurang yakin dengan dirinya dan baju yang Syaf suka pun kebanyakannya tak ada size. Tetapi sekarang Syaf bebas untuk pakai baju yang dia suka mengikut fesyen terkini. 

Nak dapatkan full story dan interview dari Syaf? boleh tonton video Syaf di bawah :

 Akhir kata dari Madam Ell dan team Olathee LUSLIMLABEB mengucapkan ribuan terima kasih pada Syaf yang sudi berkongsi pengalamannya yang telah berusaha sehingga berjaya capai berat ideal untuk dijadikan sebagai inspirasi kepada orang lain terutama golongan yang masih lagi sedang berusaha untuk menurunkan berat badan.

 Syaf gembira dan terkejut apabila menerima kejutan hadiah dari team Olathee

 

PAKEJ MANA YANG SESUAI UNTUK ANDA?

Hasil dari 'feedback' customer yang berjaya capai berat ideal dengan LUSLIMLABEB seperti Syaf, LUSLIMLABEB telah dijadikan sebagai pakej-pakej berlainan berdasarkan 'target weight loss', keperluan dan bajet anda.

Bila dijadikan dalam bentuk pakej, anda boleh mendapatkan penjimatan kos yang lebih banyak dan mendapat product 'VALUE' yang lebih baik. Herba-herba ini jika dibeli sendiri dari kedai herba akan menjadi dari lebih mahal di mana untuk penggunaan sebulan sahaja anda mungkin perlu berbelanja hampir RM 600++ dan mungkin perlu dicampurkan dan direbus sendiri tanpa uncang. Olathee telah menjadikan LUSLIMLABEB sebagai produk herba asli yang mesra pengguna pada kos yang mampu milik.

Pakej MEGA 30 menjadi pilihan ramai dengan nilai yang berbaloi dengan tambahan FREE ebook tips, inch-loss tape dan weight loss journey card

Nak tahu pakej yang sesuai untuk anda? klik di SINI untuk check BMI (Body Mass Index) anda untuk semak tahap obesiti anda.

Kalau dah tahu nak pakej yang mana boleh buat pembelian secara online macam anda beli di Lazada dan shopee. Klik VIEW PRODUCT  untuk pilih pakej sesuai dan terus ADD TO CART untuk buat pembelian. Dalam tempoh 1-2 hari dah boleh sampai depan rumah :) 

Tak tahu nak pilih pakej yang sesuai? klik link di bawah untuk WHATSAPP dan dapatkan konsultasi dari kami :

Whatsapp kami