Call
+60392016443
Contact
ask@luslimlabeb.com
Store info

Mon-Fri, 11am-6pm

Directions

V03-10-09, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

V03-10-09, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

Mon-Fri, 11am-6pm

"Kawan-kawan boyfriend tengok Linda pelik sebab badan Linda"-Linda
· · Comments

"Kawan-kawan boyfriend tengok Linda pelik sebab badan Linda"-Linda

· · Comments

Masalah tentang berat badan mula disedari olah Linda beberapa tahun yang lepas apabila Linda cuba mencari baju dengan saiz yang lebih besar. Sebab di tempat tinggal Linda suatu ketika dulu ialah di kawasan kampung yang tak banyak pilihan baju bersaiz besar seperti baju plus size.

Lagi parah apabila Linda mula berpindah ke KL untuk berkerja dan beratnya naik dengan lebih banyak disebabkan Linda tidak menjaga lifestyle dan juga pemakanan nya. Linda kemudiannya cuba meletakkan target untuk turunkan berat badan lebih dari 20kg bagi mencapai berat ideal.

Orang Sekeliling Tidak Memikirkan Hati & Perasaan Linda

Malu bila berjalan dengan boyfriend. Linda menceritakan pengalaman ketika overweight di mana kadang-kadang Linda terasa malu untuk keluar berjalan dengan boyfriendnya. Linda mula perasan apabila orang sekeliling mula memandang pelik terhadap mereka seolah-olah kata-kata yang keluar dari mulut mereka ialah "pakwe kurus, tapi awek gemuk"

perkara itu membuatkan Linda merasa agak tertekan dan kadang-kadang menyebabhkan pergaduhan dengan teman lelakinya pada ketika itu walaupun teman lelakinya tidak kisah tentang berat badannya.

Pernah juga Linda terdengar kawan-kawan kepada teman lelakinya sering bertanya soalan seperti "Awek kau ke tu?" seolah-olah menjadi gemuk dan overweight ini sesuatu yang tidak boleh diterima oleh masyarakat.

Cepat Mengah & Susah Kekal Aktif

Hanya disebabkan overweight Linda mula sedar yang masalah tersebut juga mendatangkan masalah lain tanpa Linda sedar. Dulu sebelum menjadi betul-betul overweight, Linda pernah aktif dalam aktiviti 'hiking' dan hanya mengambil masa yang singkat untuk sampai ke puncak gunung.

Tetapi perbezaannya dapat dilihat apabila Linda membuat aktiviti 'hiking' tersebut sekali lagi pada ketika dia sedang overweight. Linda mendapati dirinya tersangat mengah dan tak larat untuk sampai ke puncak gunung sehingga terpaksa menghentikan aktiviti tersebut.

Sedih Ditegur Tentang Berat Badan

Linda juga terasa sedih apabila rakannya sendiri menegur "Kalau kau kurus dan putih sikit mesti cantik" seolah-olah dirinya pada ketika itu tidak begitu cantik dan menarik bagi mata mereka.

Disebabkan banyak tekanan dari orang sekeliling dan juga diri sendiri Linda akhirnya memberanikan diri untuk buat perubahan dan tekad untuk capai berat ideal. Linda menggunakan herba asli LUSLIMLABEB sebagai bantuan untuk mempercepatkan proses penurunan berat badannya.

Mula Capai Banyak Perkara Lain

Segalanya berubah apabila Linda mula konsisten dengan herba asli LUSLIMLABEB dan berjaya turunkan berat sedikit demi sedikit sehingga mencapai penurunan berat lebih dari 20KG. Linda terasa sangat gembira dengan pencapaiannya.

Sebelum ini Linda takut nak masuk ke mana-mana butik untuk mencuba apa-apa pakaian disebabkan Linda rasa kurang keyakinan dengan dirinya dan sangat risau kalau tak ada saiz yang sesuai buat dirinya.

Sekarang Linda rasa bebas untuk masuk ke mana-mana butik dan lebih berani untuk mencuba apa-apa jenis baju sekalipun. Linda juga menyatakan kegembiraannya apabila sudah boleh memakai tudung jenis 'shawl' dan menggayakan tudung mengikut fesyen yang disukainya.

Linda juga terasa lebih yakin untuk make-up wajahnya sendiri mengikut citarasanya. Sebelum ini Linda terasa malu dan kurang yakin untuk ber 'make-up' tetapi sekarang Linda jadi yang sebaliknya. Linda lebih yakin, cantik dan selesa dengan dirinya.

Tonton video interview Linda di bawah sehingga habis untuk mendapatkan lagi Tips & Motivation kurus dari Linda.

 

Nak tengok video results LUSLIMLABEB Ultimate Result yang lain? klik di sini

TEH HERBA APA YANG LINDA MINUM?

Bagi anda yang masih baru mengenali LUSLIMLABEB, LUSLIMLABEB adalah salah satu alternatif semulajadi untuk bantu anda capai berat ideal. Satu amalan meminum teh herba dari 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam satu uncang. Bagi anda yang risaukan kesan sampingan dari ubat kurus seperti jantung laju, cepat berpeluh dan cirit birit LUSLIMLABEB adalah pilihan yang tepat untuk anda. LUSLIMLABEB tidak perlu dirisaukan kerana ianya membantu anda turunkan berat dengan cara yang lebih semulajadi dan anda juga tidak perlu risau berat badan naik mendadak jika anda berhenti mengambil teh herba LUSLIMLABEB. 

 

Ada 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam 2 jenis teh LUSLIMLABEB iaitu Morning Boost dan Evening Doze Off yang diminum pada waktu pagi dan malam. Kedua-dua jenis teh ni bekerjasama untuk membantu anda menurunkan berat badan dengan cara yang lebih semulajadi dan selamat. 

Senarai herba dalam Morning Boost
Senarai herba dalam Evening Doze off

PAKEJ MANA YANG SESUAI UNTUK ANDA?

Hasil dari 'feedback' customer yang berjaya capai berat ideal dengan LUSLIMLABEB seperti Linda, LUSLIMLABEB telah dijadikan sebagai pakej-pakej berlainan berdasarkan 'target weight loss', keperluan dan bajet anda.

Bila dijadikan dalam bentuk pakej, anda boleh mendapatkan penjimatan kos yang lebih banyak dan mendapat product 'VALUE' yang lebih baik. Herba-herba ini jika dibeli sendiri dari kedai herba akan menjadi dari lebih mahal di mana untuk penggunaan sebulan sahaja anda mungkin perlu berbelanja hampir RM 600++ dan mungkin perlu dicampurkan dan direbus sendiri tanpa uncang. Olathee telah menjadikan LUSLIMLABEB sebagai produk herba asli yang mesra pengguna pada kos yang mampu milik.

 

Pakej MEGA 30 menjadi pilihan ramai dengan nilai yang berbaloi dengan tambahan FREE ebook tips, inch-loss tape dan weight loss journey card

 

 

Nak tahu pakej yang sesuai untuk anda? klik di SINI untuk check BMI (Body Mass Index) anda untuk semak tahap obesiti anda.

Kalau dah tahu nak pakej yang mana boleh buat pembelian secara online macam anda beli di Lazada dan shopee. Klik VIEW PRODUCT  untuk pilih pakej sesuai dan terus ADD TO CART untuk buat pembelian. Dalam tempoh 1-2 hari dah boleh sampai depan rumah :) 

Masih tidak pasti untuk pilih pakej yang sesuai? klik link di bawah untuk dapatkan lebih details tentang LUSLIMLABEB dan dapatkan konsultasi dari kami :

MORE DETAILS LUSLIMLABEB