Call
+60392016443
Contact
ask@luslimlabeb.com
Store info

Mon-Fri, 11am-6pm

Directions

V03-10-09, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

V03-10-09, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

Mon-Fri, 11am-6pm

Syima dah tak dibawang di tempat kerja lagi
·

Syima dah tak dibawang di tempat kerja lagi

·

Elly tahu tak semua yang berani untuk share pada semua orang kisah dan perjalanan untuk mencapai berat ideal masing-masing. Tapi Syima adalah salah seorang consumer LUSLIMLABEB yang terlampau happy dengan perubahan dirinya sehinggakan dia sendiri tampil ke hadapan untuk menceritakan pengalamannya yang berjaya turun lebih 10kg dengan herba asli.

Syima membuat perkongsian ini dengan harapan untuk memberi semangat kepada sesiapa di luar sana yang masih lagi ragu-ragu dengan diri sendiri untuk buat tindakan bagi capai berat ideal. Ini disebabkan masih ramai lagi yang mengalami masalah seperti Syima yang hampir setiap masa dipandang sinis, dibawang, ditegur 'gemuk' 'besar' dan sebagainya hanya disebabkan berat badan yang berlebihan.

Sebenarnya bagi sesetengah golongan masyarakat yang berfikiran lebih matang, bila melihat sesiapa yang berbadan besar ianya tidak menjadi masalah kerana ianya adalah pilihan masing-masing untuk tampil dengan bentuk badan besar atau kecil. Tapi ada segelintir golongan yang mungkin akan rasa tak selesa bila melihat sesiapa yang berbadan besar. Mungkin disebabkan itu, sesiapa yang berbadan besar atau obes seringkali akan dipandang sinis dan dibawang terutamanya oleh rakan dan saudara mara terdekat.

Semua ini sebenarnya hanyalah satu 'stereotype' dan pandangan masing-masing terhadap orang yang berbadan besar. Kita sendiri tak boleh tutup mulut mereka dan menyalahkan mereka 100%. Apa yang kita boleh lakukan ialah buat TINDAKAN untuk UBAH sendiri penampilan kita untuk menghilangkan 'stereotype' ini. 

Inilah apa yang dilakukan oleh Syima, pada asalnya dia rasakan berat badan beberlebihan itu adalah 'okay' dan tak memberikan sebarang efek pada dirinya. Tapi lambat laun Syima mula sedar, disebabkan 'stereotype' ini berbadan besar sebenarnya memberikan efek pada psychology dirinya. Hampir setiap hari dia ditegur oleh majikan dan rakan sekerja sendiri "Awak ni bila nak kurus?" "Awak ni besar sangat lah" 

Elly sendiri pernah COD teh herba ni pada Syima suatu ketika dulu waktu Syima masih Obes

Dari teguran-teguran yang jahat seperti tu ia memberikan efek psychology pada Syima di mana Syima kadang-kadang rasa seperti tak yakin dengan penampilan diri sendiri, sentiasa rasa stress sehingga juga memberikan kesan pada suaminya sendiri. Suami Syima tak kisah tentang berat badannya yang berlebihan, tapi disebabkan Syima yang sentiasa dalam keadaan 'bad mood' disebabkan berat badannya yang berlebihan secara tak langsung ia memberi kesan pada suaminya yang tak sanggup untuk melihat Syima dalam keadaan stress.

Disebabkan Syima tak nak berada dalam keadaan ini sampai bila-bila Syima akhirnya buat keputusan untuk buat tindakan bagi capai berat ideal. Pelbagai jenis produk yang Syima dah cuba tetapi tak ada satu pun yang berkesan pada dirinya sehingga Syima terjumpa dengan teh herba yang betul-betul memberikan kepercayaan pada dirinya untuk mencuba sendiri teh herba tersebut.

Gambar pertama yang Syima share pada Elly lepas berjaya loss lebih 10kg

Disebabkan Syima betul-betul komited dan ambil kisah tentang apa produk yang diambil, Syima teruskan minum teh herba ni sehingga dia berjaya dapatkan berat badan yang diidamkan. Walaupun tidak sekurus sehingga boleh pakai size yang sangat kecil Syima tetap bersyukur dengan pencapaiannya, ramai dah mula menegur perubahan Syima dan kawan-kawan di tempat kerja pun tak lagi tegur tentang bentuk badan Syima

Syima kini lebih yakin dengan penampilan dirinya yang baru

Jom kita tengok  Full Video tentang kisah Syima dan bagaimana dia bangkit untuk lawan obes dan berubah jadi lebih baik untuk dirinya sendiri.

 

TEH HERBA APA YANG SYIMA MINUM?

Okay, buat yang masih baru kenal LUSLIMLABEB, LUSLIMLABEB adalah salah satu alternatif semulajadi untuk bantu korang capai berat ideal. Satu teh herba dari 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam satu uncang. Bagi yang taknak ada side effects macam ubat kurus macam jantung laju, cepat berpeluh dan cirit birit. LUSLIMLABEB memang untuk anda.

Ada 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam 2 jenis teh LUSLIMLABEB iaitu Morning Boost dan Evening Doze Off yang diminum pada waktu pagi dan malam. Kedua-dua jenis teh ni bekerjasama untuk bantu korang capai berat ideal dengan cara yang lebih semulajadi dan selamat. Walaupun tak sepantas 3 hari macam pil kurus, berat consumer LUSLIMLABEB selepas habis consume tak akan melantun naik balik seperti pil kurus.

PAKEJ MANA YANG SESUAI UNTUK ANDA?

Hasil dari pemerhatian dan results dari consumer yang berjaya dengan LUSLIMLABEB macam Syima, LUSLIMLABEB telah dijadikan sebagai pakej-pakej berlainan berdasarkan target weight loss yang anda nak capai dan bacaan BMI anda yang asal.

Bila dijadikan dalam bentuk pakej, anda boleh mendapatkan penjimatan duit yang lebih banyak dengan VALUE yang lebih. Herba-herba ini jika didapatkan sendiri dari kedai herba akan menjadi dari lebih mahal. Untuk sebulan sahaja anda mungkin perlu berbelanja hampir RM 600++  so anda akan rasa bertuah bila dapat LUSLIMLABEB dalam pakej-pakej yang kami sediakan. 

Pakej MEGA 30 menjadi pilihan ramai dengan nilai yang berbaloi dengan tambahan FREE inch-loss tape dan weight loss journey card

Nak tau tak pakej yang sesuai untuk anda? klik di SINI untuk check BMI (Body Mass Index) anda untuk check sama ada andaobes atau pun tak.

Kalau dah tahu nak pakej yang mana boleh buat pembelian secara online macam anda beli di Lazada dan shopee. Klik VIEW PRODUCT  untuk pilih pakej sesuai dan terus ADD TO CART untuk buat pembelian. Dalam tempoh 1-2 hari dah boleh sampai depan rumah :) 

Tak tahu nak pilih pakej yang sesuai? klik link di bawah untuk WHATSAPP dan dapatkan konsultasi dari kami :

Whatsapp kami