Call
+60392016443
Contact
ask@luslimlabeb.com
Store info

Mon-Fri, 11am-6pm

Directions

V03-10-09, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

V03-10-09, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

Mon-Fri, 11am-6pm

RAYA NI KASI LIT & KASI LETOP!!

KISAH ELLY YANG DAH BERJAYA LAWAN OBES!

Kenapa Elly nak sangat lawan obes?

Elly pada asalnya hanyalah wanita biasa yang Obes

Mungkin korang dah kenal atau belum kenal Elly. So bagi yang belum tahu, Elly pada asalnya adalah seorang yang pernah ada masalah berat badan berlebihan dengan bacaan BMI (Body Mass Index) yang obes. BACA KISAH ELLY di sini Disebabkan berat badan berlebihan dan menyebabkan Elly setiap tahun tak happy untuk cari baju raya Elly jugak ada masalah yang lain seperti :

  1. KURANG KEYAKINAN untuk bercakap/berdepan dengan orang ramai.
  2. Jalan sekejap pun dah CEPAT MENGAH.
  3. SUSAH CARI SAIZ baju.
  4. SUSAH CARI FESYEN yang sesuai dengan badan.
  5. Tumit dan kaki CEPAT LENGUH.
  6. Badan CEPAT BERPELUH.
  7. Cepat RASA STRESS.

Elly hanya mampu pakai jubah dan tak ada fesyen lain

Disebabkan masalah-masalah ni Elly rasa BENGANG, BENGANG sebab :

  1. Elly lebih suka MENDIAMKAN DIRI sebab rasa malu dan takut dibawang. 
  2. Elly rasa susah untuk keluar rumah sebab MALAS NAK BERJALAN.
  3. Bila nak dekat raya kena BUANG BANYAK MASA untuk cari baju raya.
  4. Elly TAK DAPAT BERFESYEN dan hanya boleh pakai jubah.
  5. Elly TAK BOLEH BERJALAN kaki dengan jarak yang JAUH
  6. Badan Elly CEPAT BERBAU sebab berpeluh
  7. Elly SUSAH UNTUK FOKUS untuk buat apa-apa bila stress

Elly bertekad untuk lawan obes pada masa tu dan mencuba pelbagai teknik dengan bersenam dan berdiet. Tapi berat Elly pada masa tu yang 78kg agak susah nak turun dan menyebabkan Elly pun terjerat dengan pil kurus yang berikan side effects yang teruk pada Elly. Elly pun hampa sebab dah try macam-macam produk tapi tak menjadi. 

Akar kayu yang bantu Elly

Tapi mujur suami Elly perkenalkan pada Elly herba-herba dan akar kayu cina yang ada fungsi untuk bantu turunkan berat badan. Pada asalnya Elly memang skeptikal dengan herba-herba ni. Sebab banyak je produk kurus claim ada herba tapi kita pun tak tahu ketulenannya. Disebabkan akar kayu ni Elly boleh pegang sendiri, boleh bau aromanya dan ada warna tersendiri bila direbus. Elly pun beranikan diri untuk cuba sendiri.

Pada asalnya Elly tak nampak result dalam minggu yang pertama. Pada minggu kedua dan ketiga. Elly dan mula rasa baju-baju lebih longgar, badan dah lebih ringan dan kaki tak mudah sakit. Elly hanya timbang seminggu sekali je. Alhamdulillah, lebih kurang 2 bulan Elly berjaya loss 18kg. Akhirnya masalah-masalah lain Elly yang kritikal dan buat Elly BENGANG dapat diselesaikan.

Dah tak ada thigh gap

Boleh berfesyen

Cari baju raya pun mudah, kebaya pun boleh pakai 

Suami Elly pun lebih bertambah sayang sebab tengok Elly lebih yakin dan happy dengan diri sendiri.

Bukan Elly sorang je berjaya..

Yes, bukan Elly sorang je yang dah berjaya untuk capai berat ideal dengan akar kayu ni. Ada ramai lagi yang Elly dah bantu. Elly nak sangat bantu korang yang ada masalah yang sama macam Elly pernah ada dulu. Sebab Elly yakin korang boleh jadi lain dari yang lain. Lebih yakin dengan diri sendiri !

Jom tengok video result dari orang yang Elly dah bantu untuk capai berat ideal :

 

 1. Ain

2. Sya

 Klik di sini kalau nak tengok lebih banyak result.

KORANG PUN ADA MASALAH YANG SAMA MACAM ELLY YANG OBES DULU ?

LUSLIMLABEB

Okay, buat yang masih baru kenal LUSLIMLABEB, LUSLIMLABEB adalah salah satu alternatif semulajadi untuk bantu korang capai berat ideal. Bagi yang taknak ada side effects macam ubat kurus macam jantung laju, cepat berpeluh dan cirit birit. LUSLIMLABEB memang untuk korang.

Ada 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam 2 jenis teh LUSLIMLABEB iaitu Morning Boost dan Evening Doze Off yang diminum pada waktu pagi dan malam. Kedua-dua jenis teh ni bekerjasama untuk bantu korang capai berat ideal dengan cara yang lebih semulajadi dan selamat. Walaupun tak sepantas 3 hari macam pil kurus, berat consumer LUSLIMLABEB selepas habis consume tak akan melantun naik balik seperti pil kurus.

PAKEJ MANA YANG SESUAI UNTUK SAYA?

Hasil dari pemerhatian dan results dari consumer yang berjaya dengan LUSLIMLABEB, LUSLIMLABEB telah dijadikan sebagai pakej-pakej berlainan berdasarkan target weight loss yang korang nak capai dan bacaan BMI korang yang asal.

Bila ada pakej ni korang pun boleh SAVE lebih banyak duit dengan VALUE yang ada. Akar kayu yang dah bantu Elly ni sebelum dikomersialkan jadi LUSLIMLABEB tersangatlah mahal. Untuk sebulan je Elly spent hampir RM 600++  so korang akan rasa bertuah bila dapat LUSLIMLABEB ni.

Pakej MEGA 30 menjadi pilihan ramai dengan nilai yang berbaloi

 

INI MASANYA UNTUK LAWAN OBES ! MASIH SEMPAT JUGA UNTUK KURUS SEBELUM CARI BAJU RAYA! 

Elly faham masalah bila setiap kali nak cari baju raya, untuk yang obes macam Elly dulu memang susah nak cari banyak design baju raya, kalau nak beli online pun lagi lah susah sebab takut tak muat bila sampai. Kalau nak tempah, dah kena keluar kos yang banyak dan ambik masa yang banyak.

Tapi Elly pun nak juga berfesyen dan boleh upload gambar cantik-cantik masa raya nanti. Sebab tu lah Elly tekad untuk capai berat ideal sebab Elly nak nampak yakin dan cantik di Aidilfitri !

Nak tau tak pakej yang sesuai untuk korang ? klik di SINI untuk check BMI (Body Mass Index) korang untuk check sama ada korang obes atau pun tak.

Kalau dah tahu nak pakej yang mana boleh buat pembelian secara online macam korang beli di Lazada dan shopee. Klik VIEW PRODUCT  untuk pilih pakej sesuai dan terus ADD TO CART untuk buat pembelian. Insya Allah dalam 1-2 hari dah sampai depan rumah :)