Call
+60392016443
Contact
ask@luslimlabeb.com
Store info

Mon-Fri, 11am-6pm

Directions

V03-10-09, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

V03-10-09, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

Mon-Fri, 11am-6pm

RAYA 2019 KASI LIT KASI LETOP !

KORANG PERNAH ADA MASALAH MACAM ELLY DULU?

Mungkin korang dah kenal atau belum kenal Elly. So bagi yang belum tahu, Elly pada asalnya adalah seorang yang pernah ada masalah berat badan berlebihan dengan bacaan BMI (Body Mass Index) yang obes. BACA KISAH ELLY di sini.

Disebabkan berat badan Elly yang berlebihan, hampir setiap tahun Elly hanya pakai jubah sahaja dan sekadar nak matching dengan warna tema family. Sampai lah satu masa Elly pernah ditegur makcik sendiri "Raya tahun lepas bukan dah pakai jubah ni ke?" makcik Elly pun ingat Elly pakai baju raya yang sama sedangkan Elly beli yang baru masa tu.

 

Jubah menjadi pilihan baju Elly setiap kali raya

Elly sedih sangat masa tu sebab Elly tau Elly takkan dapat pakai baju kebaya atau baju kurung ikut citarasa Elly dan trend fesyen yang terbaru disebabkan berat Elly yang 78kg pada masa tu. Bila Elly tak happy dengan diri Elly dan tak yakin dengan diri Elly husband Elly pun turut terkesan dengan mood Elly yang tak menentu disebabkan selalu stress tak tentu pasal.

Antara benda-benda yang buat Elly risau dengan berat badan Elly tiap kali nak dekat raya ialah :

  1. SUSAH CARI SAIZ baju.
  2. SUSAH CARI FESYEN baju raya yang sesuai dengan badan.
  3. TAKUT KENA BAWANG dengan sedara mara tiap kali raya
  4. SUSAH NAK BERGAMBAR tiap kali raya dan kena menyorok belakang sedara
  5. TAKUT DITEGUR makin gemuk dan berisi oleh makcik-makcik dan sedara mara

Jubah ni bukan je jadi fesyen raya, tapi fesyen setiap hari

So disebabkan Elly taknak raya Elly setiap tahun jadi macam ni dan membuatkan Elly sentiasa risau setiap kali nak dekat raya, Elly tekad untuk capai berat ideal dan mencuba pelbagai teknik dengan bersenam dan berdiet.

Tapi berat Elly pada masa tu yang 78kg agak susah nak turun dan menyebabkan Elly pun terjerat dengan pil kurus yang berikan side effects yang teruk pada Elly. Elly pun hampa sebab dah try macam-macam produk tapi tak menjadi. 

Akar kayu yang bantu Elly

Tapi disebabkan suami Elly perkenalkan pada Elly herba-herba dan akar kayu cina yang ada fungsi untuk bantu turunkan berat badan Elly akhirnya dapat juga merasa pakai baju kebaya pada raya aidilfitri tahun selepas tu.

Perasaan 'happy' tu tak dapat Elly describe bila dapat gayakan kebaya

Pada asalnya Elly memang skeptikal dengan herba-herba ni. Sebab banyak je produk kurus claim ada herba tapi kita pun tak tahu ketulenan-nya. Disebabkan akar kayu ni Elly boleh pegang sendiri, boleh bau aromanya dan ada warna tersendiri bila direbus. Elly pun beranikan diri untuk cuba sendiri.

Herba-herba ni pada asalnya perlu dibeli sendiri setiap satu dan kosnya agak tinggi mencecah RM 600 untuk kegunaan 2 minggu sahaja.

Pada asalnya Elly tak nampak result dalam minggu yang pertama. Pada minggu kedua dan ketiga. Elly dan mula rasa baju-baju lebih longgar, badan dah lebih ringan dan kaki tak mudah sakit. Elly hanya timbang seminggu sekali je. Alhamdulillah, lebih kurang 2 bulan Elly berjaya loss 18kg.

Ada banyak pencapaian yang Elly capai lepas dah kurus ni antaranya ialah :

1. Senang nak cari baju raya

Bila dah kurus ni Elly dah tak payah risau untuk cari baju raya ikut warna tema family. Size semuanya ada design yang Elly nak pun ada dan boleh ikut bentuk badan Elly. Kalau dulu masa try baju raya di butik mesti ada bahagian yang tak muat dan akhirnya membuatkan Elly terpaksa pilih jubah untuk baju raya.

Alhamdulillah, walaupun dah stop minum teh herba ni berat Elly still maintain sampai sekarang. Masih boleh gayakan kebaya.

2. Senang untuk bergambar dan lebih yakin untuk upload gambar raya

Bila setiap kali raya mestilah nak bergambar kan, Elly dah tak payah menyorok badan belakang sedara mara untuk nampak kurus. Tak payah nak pose banyak angle untuk nampak kurus. Senang untuk Elly pilih dan upload gambar raya sebab semuanya nampak kurus. Kalau sebelum ni Elly mesti rasa tak best bila bergambar raya, semua gambar nampak gemuk last-last Elly tak upload pun gambar raya banyak-banyak. 

Pusing dan pose macam mana pun Elly still nampak kurus :)

3. Kulit makin cantik bila dah kurus

Memang macam tak percaya, dulu kulit Elly sentiasa nampak kusam masa tengah obes. Bila dah kurus ni ramai orang sekeliling Elly tegur yang kulit muka Elly nampak lebih cantik sedangkan Elly tak makan langsung apa-apa supplement.

Lebih yakin untuk selfie, tak payah pakai filter pun

Makin lama LUSLIMLABEB berada dalam pasaran, makin ramai juga consumer LUSLIMLABEB yang cakap kulit diorang lebih cantik bila dah turun berat badan dan consume LUSLIMLABEB. Salah satu bonus bila kurus dengan LUSLIMLABEB sebab herba-herba LUSLIMLABEB ni tinggi anti-oxidant yang bagus untuk kulit muka.

Bukan Elly sorang je berjaya..

Yes, bukan Elly sorang je yang dah berjaya untuk capai berat ideal dengan akar kayu ni. Ada ramai lagi yang Elly dah bantu. Elly nak sangat bantu korang yang ada masalah yang sama macam Elly pernah ada dulu. Sebab Elly yakin korang boleh jadi lain dari yang lain. Lebih yakin dengan diri sendiri !

Jom tengok video result dari orang yang Elly dah bantu untuk capai berat ideal :

 1. Ain

2. Sya

 3. Syima

Klik di sini kalau nak tengok lebih banyak result.

TEH HERBA APA YANG ELLY MINUM?

Okay, buat yang masih baru kenal LUSLIMLABEB, LUSLIMLABEB adalah salah satu alternatif semulajadi untuk bantu korang capai berat ideal. Satu teh herba dari 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam satu uncang. Bagi yang taknak ada side effects macam ubat kurus macam jantung laju, cepat berpeluh dan cirit birit. LUSLIMLABEB memang untuk korang.

Ada 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam 2 jenis teh LUSLIMLABEB iaitu Morning Boost dan Evening Doze Off yang diminum pada waktu pagi dan malam. Kedua-dua jenis teh ni bekerjasama untuk bantu korang capai berat ideal dengan cara yang lebih semulajadi dan selamat. Walaupun tak sepantas 3 hari macam pil kurus, berat consumer LUSLIMLABEB selepas habis consume tak akan melantun naik balik seperti pil kurus.

NAK PAKAI BAJU CANTIK-CANTIK RAYA NI? 

Elly faham masalah bila setiap kali nak cari baju raya, untuk yang obes macam Elly dulu memang susah nak cari banyak design baju raya, kalau nak beli online pun lagi lah susah sebab takut tak muat bila sampai. Kalau nak tempah, dah kena keluar kos yang banyak dan ambik masa yang banyak.

Tapi Elly pun nak juga berfesyen dan boleh upload gambar cantik-cantik masa raya nanti. Sebab tu lah Elly tekad untuk capai berat ideal sebab Elly nak nampak yakin dan cantik di Aidilfitri !

PAKEJ MANA YANG SESUAI UNTUK SAYA?

Hasil dari pemerhatian dan results dari consumer yang berjaya dengan LUSLIMLABEB, LUSLIMLABEB telah dijadikan sebagai pakej-pakej berlainan berdasarkan target weight loss yang korang nak capai dan bacaan BMI korang yang asal.

Bila ada pakej ni korang pun boleh SAVE lebih banyak duit dengan VALUE yang ada. Akar kayu yang dah bantu Elly ni sebelum dikomersialkan jadi LUSLIMLABEB tersangatlah mahal. Untuk sebulan je Elly spent hampir RM 600++  so korang akan rasa bertuah bila dapat LUSLIMLABEB ni. Tambah pulak sekarang ni ada SALE!!

Pakej MEGA 30 menjadi pilihan ramai dengan nilai yang berbaloi dengan tambahan FREE baju raya vouchers dari jenama terkenal.

Nak tau tak pakej yang sesuai untuk korang ? klik di SINI untuk check BMI (Body Mass Index) korang untuk check sama ada korang obes atau pun tak.

Kalau dah tahu nak pakej yang mana boleh buat pembelian secara online macam korang beli di Lazada dan shopee. Klik VIEW PRODUCT  untuk pilih pakej sesuai dan terus ADD TO CART untuk buat pembelian. Insya Allah dalam 1-2 hari dah sampai depan rumah dengan FREE vouchers raya sekali :) 

Meaningful Ramadhan

For the first time we would like you to have the best and meaningful ramadhan of the year. Every purchase of LUSLIMLABEB package, RM 5.00 of your purchase will go to our special donation fund for Infaq Ramadhan. 

Besides the meaningful Infaq, you will get a FREE e-book specially made for ramadhan to help you with achieving your weight goals. Here's the checklist of what you will get for this Meaningful Ramadhan campaign :